Boek je last minute skivakantie Tsjechië hier.

Last minute skivakantie Tsjechië met skipas boeken? Wie een een wintersport vakantie denkt, denkt niet zo snel aan een wintersportland als Tsjechië of Slowakije. Toch vind je met name in het Reuzenbergte, Ertsgebergte en Boheemse Woud ongelooflijke skigebieden, honderden kilometer aan langlaufgebieden en goedkope apres ski mogelijkheden.

wintersport tui banner

De bergen zijn  niet zo hoog en de afdalingen niet zo stijl als in Zwitserland of Oostenrijk maar Tsjechië is een veel goedkoper wintersportland. Je kunt hier nog een luxe en goedkope wintersportvakantie boeken en voor de apres ski mogelijkheden betaal je ook veel minder dan in Zwitserland, Oostenrijk, Italië of Frankrijk. En tenslotte, je kunt ook een last minute en all inclusive skivakantie Tsjechië boeken. Met een goed hotel of appartement aan de piste Reuzengebergte bijvoorbeeld. Je boekt je last minute wintersportvakantie Tsjechië meestal met skipas. Voor een korte skivakantie, zie met name de last minute aanbiedingen Reuzengebergte.

sunweb last minutes

Met auto, bus of vliegtuig naar je last minute wintersport accommodatie Tsjechië.

Utrecht ligt op minder dan 800 kilometer van het Westen van Tsjechië. Dat maakt dat je ook een last minute autovakantie Tsjechië kunt boeken. Indien je bij wijze van spreken vandaag een last minute wintersport chalet Tsjechië boekt, kan je morgen al vertrekken en overmorgen al op een piste in het Reuzengebergte staan.  Je kunt ook een goedkope skivakantie Tsjechië boeken door een last minute appartement aan de piste in het Boheemse Woud te huren en je te laten vervoeren met luxe touringcarbus. Dit is met name aantrekkelijk voor een goedkope jongeren wintersport vakantie. En tenslotte, je kunt ook een last minute skivakantie Tsjechië met vliegtuig boeken. Het is maar een paar uur met het vliegtuig en je kunt altijd wel een last minute vliegticket Tsjechië of Slowakije boeken. Een last minute en all inclusive wintersport vakantie Tsjechië inclusief vliegtuigtickets en hotel aan de piste is echter meestal voordeliger. Je boekt je all inclusive Reuzengebergte met skipas en vakantieverblijf verblijf aan de piste. Hier vind je meer informatie over last minute all inclusive wintersport vakanties.

landal wintersport banner

TUI wintersport

Een last minute wintersportvakantie Tsjechië met kinderen boeken.

Goedkope wintersportvakantie met kinderen boeken? Tsjechië is met name een perfect land voor een goedkope skivakantie met kinderen. Veel  skipistes zijn geschikt voor kinderen en beginnende wintersporters en de wintersport chalets Reuzengebergte, Zuid Bohemen en Ertsgberte zijn veel goedkoper dan in de grote Alpen Wintersportlanden. Kortom, voor een last minute skivakantie met kinderen ga je naar Tsjechië.  Tip: Boek met de kinderen een wintersport chalet in Lipno, Zuid-Bohemen. Daar vind je een oefenpiste. In Lipno vind je een eigen wintersport vakantiepark van Tui. Je kunt daar ook prima langlaufen en van goedkope maaltijden en heerlijke drankjes genieten. Je kunt ook kiezen voor een last minute hotel Tsjechië met verblijf in een familiekamer.  Een stevig ontbijt is inbegrepen.

last minutes Husk

Last minute appartement Tsjechië met skipas boeken.

Voor een super goedkope wintersport vakantie boek je een last minute appartement Tsjechië aan de piste en met skipas.  Een last minute wintersport Tsjechië is echt super goedkoop. Het is ook mogelijk om een goedkoop wintersport chalet of  appartement met skipas in het Reuzengebergte voor een grote groep te huren. Je rijdt met de eigen auto in minder dan 10 tot 12 uur in het betreffende wintersportgebied en kunt genieten van sneeuw, wintersportpret en lage prijzen. Een last minute wintersport vakantie Tsjechië voor 2 personen en 7 dagen kan zo al voor minder dan 300 euro per persoon. Veel goedkoper dan in bijvoorbeeld Zwitserland. Je boekt een 12 persoons groepsaccommodatie Tsjechië al voor minder dan 600 euro. Je kunt je last minute Tsjechië met wellness combineren. In een aantal luxe hotels in Zuid-Bohemen vind je zwembaden, sauna’s en spa’s. Je kunt er ook een last minute Tui hotel aan de piste boeken.

sunweb wintersport skipas banner