Boek hier je last minute skivakantie Italië met skipas.

Wie een goedkope wintersport vakantie Italië wil boeken, doet dat last minute. Je kunt hier een last minute skivakantie Italië in bekende skigebieden zoals Val Gardena, Livigno of Bruil-Cervina boeken maar ook minder bekende wintersportgebieden als Monte Rasa en Via Lattea zijn aantrekkelijk. 

wintersport tui banner

Je boekt je last minute wintersport vakantie Italië bijna altijd inclusief skipas terwijl de meeste accommodaties direct aan de skipiste liggen. De belangrijkste en grootste wintersportgebieden in Italië zoals Val Gardena en Via Lattea liggen tussen de 1000 en 12oo kilometer vanaf Midden Nederland, dit is binnen één dag aan te rijden.  Je kunt ook kiezen voor een goedkope skivakantie in de Dolomieten, bijvoorbeeld Alta Badia of Brixen in Zuid-Tirol. Geen enkele wintersport dorp in Italië is hetzelfde en dat maakt een last minute skivakantie Italië met skipas erg aantrekkelijk.


Kies je voor wintersport Italië voor apres ski of rust?

Als je naar de types wintersportplaatsen in Italië kijkt, zijn er 2 smaken. Ofwel je kiest voor een wintersport reis Italië met skipas in een plaats met een bruisend nachtleven, bars en restaurants en goede apres ski mogelijkheden. Of je maakt een keuze voor een skivakantie Italië in een wintersportdorp waar de sneeuw, bergen en natuur het belangrijkste zijn en waar je voor je rust en pure wintersport komt.


Zo vind je in Bruneck, Zuid-Tirol een bruisend nachtleven en vele apres ski mogelijkheden terwijl je in plaatsjes als Cesana, Champoluc en Claviere juist rust en ruimte. Je kunt dus een last minute skivakantie Italië boeken met vele apres ski en uitgaansmogelijkheden of juist een wintersportdorpje in Piemonte, Trentino of Lomardia uitzoeken waar de natuur de belangrijkste reden is om een wintersport vakantie Italië te boeken. Een wintersportvakantie Italië is ook ontzettend gezellig met kerstmis. Italianen weten hoe je sfeer moet maken tijdens kerstmis!


Een last minute wintersport accommodatie Italië aan de piste boeken.

Net zoals in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk, is het mogelijk in Italië een chalet of appartement direct aan de piste te boeken. Je kunt ook kiezen voor een verblijf in een luxe hotel aan de piste in Val Gardena, Val di Fassa, Kronplatz of een andere skigebied in Italië. Met name de luxe hotels in de Dolomieten bieden uitstekende faciliteiten en hebben de beste keukens van Europa. Het goede eten en lekkere wijn is zeker een rede om een last minute vakantie Italië te boeken. De goede skipistes en de sneeuw garantie in de Dolomieten en Zuid-Tirol zijn natuurlijk ook een reden om Italië als wintersport bestemming te boeken. Als je nog geen wintersport vakantie voor 2020 geboekt hebt, is Italië zeker een perfecte locatie.

sunweb wintersport skipas banner